105 739

2017-ben

Kedves Ismerős, és Ismeretlen Böngésző!

A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete honlapján jársz.

Kérünk, nézelődjél honlapunkon!

Ebben az évben, 2017-ben hétvégi klubnapokkal várunk havi egy alkalmakkor.

Ilyenkor az érdeklődők programjavaslatai alapján állítjuk össze klubnapunk témakörét.

Javaslatunk a tartalmas beszélgetés, amikor egymással zajló kommunikációnk során egymástól példát vehetünk. Vannak köztünk, akik nehezen viselik el a hallásuk romlását. Különösen igaz ez az aktív korúak hallásának csökkenése észlelésekor.... ők szeretnének tapasztalatokat gyűjteni. Milyen hallókészülék, mikor járjanak utána, hova is menjenek keresni, és mi lesz, ha nem értik a másik beszélőt, mit tehetnek akkor....

Kívánunk mindenkinek nagyon sikeres új esztendőt!

https://animoto.com/play/kxSR9Utp6EpJ4dseAVUT0A

A céljaink a régiek, csak a forrásaink sajnos, nagyon kis összegűek!

http://www.youtube.com/watch?v=bMQ90ERTaEo

  Új programok szervezéséhez kérünk, töltse ki a kérdőívünket! Egyik, első évünk óta zajló foglalkozás a beszéd karbantartása, önbizalommal kapcsolatos játék, és a jogaink megismerése.
https://docs.google.com/forms/d/1HKDCuwCqvBkoFvMY2ukTlxiYlm26kJ1IVbiovw_Cz2s/viewform#start=openform

A HARKE 2017-ben várja azon segíteni tudó szakembereket, mint beszéd- szájról olvasást karbantartó logopédusokat. Önkéntesként bármikor tudjuk fogadni, díjazásért sajnos, pályáznunk kell...
Ingyenes, vagy nagyon kedvezményes áron adható lehetőségekhez, a lehetséges szakértők díjazásához várjuk adója 1%-ának felajánlását!!!

Köszönjük!!!
Önkéntes fiatalok segítésével a hallássérült rászoruló felnőttek számítógép kezelésének gyakorlását valósítjuk meg! a fiatalok önkéntes óra igazolást kapnak! jelentkezzen az iroda@harke.hu címen.
2017-ben a sorstársaink érvényesülése egyre nehezebb...
Alapítóink szolgáltatás fejlesztési gondolatai ma is érvényesek. Mik ezek a szolgáltatások, amik hasznosak számunkra:
- beszéd-, szájról olvasási készség javítása, karbantartása,
- az élő előadások akadálymentessé tétele, azaz írott prezentációkkal társított, jól artikuláló előadók,
- a hivatalban jól artikuláló, készséges szolgáltatók,
- családsegítő előadások, mint a várandósság, szülés alatti események megismertetése,

- családi életünkhöz tartozó környezetünk védelme, a hulladékok tárolása, feldolgozása, erről tapasztalatok megbeszélése, ismeretek szerzése,
- az angolul tanuló sorstársaink segítenek a saját tanulási szokásaik bemutatásával, hogyan tehettük magunkat sokoldalúvá a nyelveket megismerve... angolul tudókat, vagy angolul tanulni, gyakorolni vágyókat várunk.

Ha tetszik tevékenységünk, az idei adó bevallás elkészítésekor gondolj ránk is. Adód 1 %-nak felajánlásával sokat segíthetsz az egyesület működéséhez, és a hallássérült emberek kommunikációs akadálymentesítésében, életvitelük javításában.
HARKE adószáma: 18181287-1-42

Ha van lehetőséged, akkor adományaidnak is nagyon örvendünk, bármilyen kis összegről igazolást állítunk ki. Az adószámod megjelölésével a következő bankszámlára várunk adományokat:
MKB Bank Zrt: 10300002 – 20613934 - 00003285

Adományaid a honlapunkon található online gombbal is megteheted számítógépnél ülve, bankkártyával! Tetszőleges összegű adományaiddal segíted a hallássérült emberek programjait. A szövegdobozba írdd be, milyen konkrét célokat segítenél adományaiddal! Köszönjük!

Online adományozás

részletesen az adhat oldalon adatlapunk:

http://http://adhat.hu/szervezet/hallasserultek-rehabilitaciojaert-kuzdok-egyesulete

Érdeklődni az iroda@harke.hu címen, vagy az +36-30-3700053 számon SMS üzenetben, vagy pedig a honlapunk kapcsolat oldalán is lehet: http://www.harke.hu/kapcsolat/

Az üzenetben feltétlenül írja meg, mi érdekli konkrétan.

A klubnapjainkon, és mindenféle havi foglalkozásunkon, tanácsadásainkon a tagdíjat fizetők ingyenesen vehetnek részt. Tagdíjat a bankszámlára küldheti, utalással, vagy pedig klub napi találkozónkon személyesen is fizetheti. Akik még nem tagjai egyesületünknek, egy belépési nyilatkozattal csatlakozhatnak. Érdeklődjön: iroda@harke.hu címen.

Köszönjük érdeklődését!


ildiko.fullajtar@gmail.com
Egy végzős hallgató dolgozatához!

Felhívás

 
Kérjük, támogassa törekvéseinket adója 1%-ával! Adószámunk: 18181287-1-42

hírlevél

a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete hírlevele