127 267

Önkéntesek 2009-ben

Kriston András több eseményen szórakoztatja a hallókat és hallássérülteket egyaránt a bűvészmutatványaival, kacagtat... Több eseményen részt vett, mint a ClubNetCet Egyesület által szervezett rajzkiállításon a XVIII. ker. Önkormányzati várótermében szervezett megnyitón, 2009 márciusában. Aztán az Unió hotelben tartott Viadukt Alapítvány konferenciáján 2009 májusában. A HARKE rendezvényein rendszeresen érdeklődik,  bűvészkedésével segíti a megjelenők jókedvre derítését. Dudás Sándor siket költő, prózaíró és illusztrátor 2009. decemberben tartott Fogyatékos Emberek Nemzetközi Napján is részt vett.

Mecs Gyula a 2009 októberében az Erzsébetvárosi Önkormányzattól bérelt új HARKE irodában, a Murányi utcai sarokhelyiség falait önkéntes munkában festette véglegesre. A felújítási munka egy része a VII. kerületi, más része az NCA 2009-es működési, és a HARKE tagok és szimpatizánsok segítségével kezdődött el, és sikeresen olyan állapotra hozva, hogy rendezvényeken használható legyen az iroda.
2011 nyarán a bejárati ajtót az irodában feljavította, Mecs Tamással kettesben. A javítás állt konkrétan: ajtóban az ablakok rögzítése, festése, a rácsok festése, a teljes bejárati ajtó takarítása. Ez körülbelül hat napos egész napi munka volt.

A pályázatírói munkákat, lobbitevékenységek, a HARKE iroda felújításának teljes lebonyolítója Mecsné Fullajtár Ildikó önkéntes munkájával valósulnak meg.

Tábory Pál segítségével sikeresen beüvegeztünk egy ablakot az új irodában.

Mecs Tamás rendszeresen segíti a HARKE pályázatírói munkáját, szakértelmével, és rendszeres kritikus véleményezésével. A számítógépek karbantartását is rendszeresen önkéntesen végzi.

Trollné Kovásznai Eszter és családtagjai segítségével komolya szakmai segítséget kaptunk a HARKE iroda műszaki cikkeinek beszerzésénél.

Mecs Károly kiskorú HARKE szimpatizáns rendszeresen szórakoztatja a HARKE tagokat és barátainkat a klasszikus zenével a fuvolával.

Gogescu Márta sok telefonos segítségnyújtást adott 2010-ben a HARKE programjainak a szervezésében a HARKE tagok kérésére.

Vezér Ágnes rendszeresen segíti a HARKE papírmunkáját, szakmai véleményezésével segíti, hogy a programokhoz megfelelő mederben szociális és érzelmi támogatást tegyünk.

Faragó Judit hosszas levelezésünkben a halló emberek által látott érzelmi támogatást nyújt számunkra a programok megvalósítása során.

Egyik tagunk segítette a Maholnap Alapítványtól kapott könyvkészlet kapcsán egy könyvkölcsönzési szabályzat megfogalmazását.

Felhívás

 
Kérjük, támogassa törekvéseinket adója 1%-ával! Adószámunk: 18181287-1-42

hírlevél

a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete hírlevele