A csavarbehajtó akció kétértelművé vált

A csavarbehajtók elterültek az asztalon. Többen eljöttek, mint gondoltam volna, és ez melegséggel töltötte el a szívemet. Mindenki vidám és tettre kész, készítik elő a gépeket, izzítják a csavarbehajtót, kezükbe veszik a plakátokat, és irány a csavarozás.

Gondolatban igyekeztem már mindenre felkészülni, és napok óta erről ábrándozom, hogy minden a legnagyobb rendben fog menni. Az én kis csavarbehajtó akció tervem, melyre már megtaláltam a megfelelő választást – a csavarholding.hu weboldalát. Rengeteg típusú csavarbehajtót árulnak, így többféle munkát is képesek leszünk elvégezni mindössze egyetlen webáruház felkeresésével. Először is fel kell állítanunk majd a bódékat, amihez kaptunk felajánlásokat, de a csavarbehajtásokat nekünk kell megoldanunk. Szerencsére a csavarholding.hu weboldalán az összes fajta csavarbehajtót megtalálhatjuk: bit hegyeket, mágneses bitszárakat és behajtókat, egész készleteket, csavarkiszedőket is meg minden mást, amiről eddig fogalmam sem volt, hogy létezik, de a munkálatok során bármikor jól jöhet.

Eleinte féltem a technikai feladatoktól, mert nem egészen vagyok jártas ezen a területen, de ha az ember megtalálja a megfelelő forrást, akkor nincs min tovább aggódnia. A rendezvény nevét is a webáruház inspirálta, hiszen többször van náluk csavarbehajtó akció a termékekre. Ez ösztönzött arra, hogy a hallássérültekért szervezett megmozdulásom címeként is ezt a kis szófordulatot használjam. A cél, hogy a városban szerteszét felfúrjuk ezen kis plakátjainkat, melyeken felhívjuk az emberek figyelmét a hallássérültek társadalmi szerepvállalására. Fel szeretnénk kelteni az emberekben az empátiát, és az akció keretén belül meg az összetartozást, hogy folyamatosan felhívhassuk az emberek figyelmét arra, hogy élnek közöttünk fogyatékossággal élők, akik azonban ugyanúgy teljes értékű tagjai a lakosságunknak, közösségünknek.

Az első lépés egyértelműen az volt, hogy jó minőségű és megbízható bázisból építkezzünk, ezért maradtam a csavarholding.hu weboldalánál. Itt már egy újabb szempont is előjött, ami az volt, hogy a kiszállítás is korrekt módon és időben menjen le. Azt olvastam róluk, hogy pontosan ezt lehet az ő cégükkel kikerülni – ha tőlük rendelünk, egy percig sem kell idegeskedni, hogy helytelen termékeket kapunk kézhez. Másrészről pedig, ha ne adj isten nem érne ki időben a szállítmány, ők azt személyesen a helyszínre juttatják. Most visszatekintve, éppen a rendezvény előtti napon állunk, és nem sokkal ezelőtt rájöttem, hogy a csavarbehajtó készletekből véletlenül túl keveset rendeltem. Utánrendeléssel fordultam a Csavar Holding-hoz, és le a kalappal – azonnal a sor elejére vették a kérésemet, és a lehető legrövidebb idő alatt kiküldték nekünk. Mindez szuper élmény volt, és szintén hozzájárult a megfelelő felkészülésünkhöz.

Nyilván a mi esetünk kivételes, de a mindennapokban akárki számára szükség lehet csavarbehajtókra. Nagyon örülök annak, hogy a kezdeti elinduláshoz egy ilyen jó webáruházat találtunk tehát. A kínálatban annyiféle típus megtalálható, melyek segítségével bárki igényeit ki lehet elégíteni, ráadásul megfizethető áron… A rendszeres csavarbehajtó akció lehetővé teszi azt, hogy a vásárlók a legkedvezőbb áron férhessenek hozzá – a tulajdonképpen hasonló területeken – létfontosságú eszközökhöz.

Maga a csavarholding.hu pedig igazán felhasználóbarát felülettel is rendelkezik, amelyen keresztül egyszerűen lehet böngészni a keresett csavarbehajtók között, és egyes esetekben az anyag és a márka kínálta előnyök ismertetésével megkönnyítik a választást. Sokszor nem csak képekkel és nevekkel állnak rendelkezésre. A termékek közötti keresést meg lehet könnyíteni a szűrőkkel – haladtunk ABC sorrend szerint is, de relevancia és ár szerint talán hamarabb rátalálunk a kívánságainkkal megegyező darabokra. Meg persze a létrehozott külön termékkategóriák is a weboldal rendezettségéről árulkodnak.

A csavarholding.hu bár természetesen az értékesítéssel profitál magának, nem ez az egyetlen, amit ki szeretne használni. Messze jóval nagyobb ügyfélközpontúságot tapasztaltam itt, mint bárhol máshol. Ezt mutatja a szállítási megbízhatóság, a jó minőség és a stresszmentes munkálatokra való törekvés is.

Az oldalra be lehet regisztrálni cégnévvel és adószámmal, így ezt követően nagykereskedelmi áron láthatjuk a termékeket. Ez hatalmas segítség rengeteg vállalkozásnak, és szintén, ritkán találkozom erre lehetőséget adó oldalakkal. Nem gondoltam volna, hogy a legnagyobb löketet a csavarholding.hu fogja adni, de végül így történt, és ezért hálás vagyok nekik. Biztos vagyok benne, hogy ha efféle eszközök – csavarok, szerszámok, szegecsek, függesztők – kellenek a további hasonló akciók során, akkor hozzájuk fogunk fordulni. Várjátok ti is figyelemmel egyaránt a mi csavarbehajtó akciónkat, és egyaránt a csavarholding.hu ajánlatait!