A minden nehézséget áthidaló technológiai lehetőségek kora

Nemrégiben értesültünk arról a szomorú hírről, hogy az egyik távoli rokonunk az egyik fülére teljesen, a másikra részlegesen elvesztette a hallását egy szerencsétlen üzemi baleset következtében. Bár nem ismerem olyan jól az illetőt, mert tényleg csak a család egy messzebb nyúló ágát illetően van köztünk távoli, kissé felszínes kapcsolat, de nagyon sajnáltam és már csak a szolidaritásom jeléül is elkezdtem utánanézni, hogy milyen opciók vannak, mondjuk a technika útján, amik segíthetnek ezt az élethelyzetet élhetőbbé tenni.

Nehéz lehet ez pláne annak, aki nem így született. Akinek meg kell tanulnia ezt a dolgot egy ponton. Bár a lehangoltságom nem múlik azóta sem, azért azt örömmel látom, hogy a technológiai fejlettség mennyire sokat lendít azok életén, akiknek mondjuk legalább részben megmaradt a hallási képessége. Rádöbbenek keresgélés közben, hogy a korlátok leküzdése, ennek a leküzdésnek a lehetséges mértéke egyre örömtelibb irányba halad. Kicsit belegondoltam, hogy egy sokkal kényelmesebb helyzetben, de én sem csinálok mást, amikor az autofelszerelesek.hu-ról rendelek olykor. Lehetővé teszem bizonyos kiegészítőkkel, hogy vezetés közben másra is figyelhessek, és ilyesmik. Remélem érhető, úgy nagyjából mire gondolok. Az autofelszerelesek.hu-t nagyon-nagyon szeretem egy ideje, ők segítettek abban, hogy a kocsimban a kényelmi faktor úgy 80%-os szintjéről eljussak egy 100%-osnak mondható állapotig. Hogy minden kézre álljon, hogy ha a kocsimban valamit szeretnék csinálni vezetés közben, akkor azzal ne kergessem magam veszélyes helyzetbe… Nyilván létezik olyan jellegű kiegészítő is, ami valamilyen sérültséggel élőknél működik jobban közre, hogy tudjanak ennek köszönhetően ők is autót vezetni.

Nem panaszkodhatom, nekem csak a kocsimat kell fejlesztenem mindenféle felszerelésekkel, tényleg, de azért ez sem mellékes. Ebből a webshopból biztonságot növelő kiegészítők is beszerezhetők, ahogy utaltam már rá, nem csak a kényelmünket elmélyítők – de ugyanúgy ajánlom ezt a helyet a kötelező dolgok megvásárlásához. Elhasználódott ablaktörlőlapát helyett újat venni, vagy egy téli, külföldi út előtt hóláncot vételezni. Innen mindent lehet. Érdemes is innen, mert webshopként is jól teljesítenek minden aspektusban.

Én először táskákat vásároltam tőlük. Autókompatibilist ebből a dologból is. Kifejezetten az én kocsimba illeszkedő táskákat. Ezek minősége annyira lenyűgözött, hogy újra és újra bizalmat szavaztam a rendeléses beszerzésben ennek a webhelynek. Amikor vadriasztót rendelnék most pont tőlük, tényleg megint eszembe jut: mi mindent képes ma már megoldani a technológia!… Az autóban utazó személyeket ez nem zavarja, mégis ellátja a feladatát. És megelőzi a vadbaleseteket.

A második vásárlásom is emlékezetes: kerékpár szállítók kellettek mindkét családi kocsinkra. Mert itt, a városban én nagyon utálok biciklizni. De lejárunk újabban vidékre, visszük a bringákat és nagyon élvezzük. Nézzétek át, milyen kerékpár szállítók vannak náluk, mert egyrészt itt ebből is a csúcsminőség érhető el, másrészt ez egy kivételesen jó hobbi tényleg, az egészségmegőrzésre is! A kerékpár szállítók is afféle szabadidős kiegészítők ugyebár, de a munkavégzéssel összekapcsolt gépkocsihasználókra is sok mindenben gondoltak, az üzleti utak során sokat vezetőkre, és nagyjából mindenkire, aki néha, vagy gyakran autóba ül: autofelszerelesek.hu! Mert ma már több dolog lehetséges, mint el tudnánk képzelni!