Anyukám arcszérummal lepett meg

Pályakezdőként nem sok szabadidőm van mostanság: részmunkaidőről teljes munkaidős állásra váltottam, és emellett minden hétvégén önkéntes tevékenységeket vállalok. Ebben a hónapban hallássérülteknek segítek egy egyesületen keresztül, szombatonként délelőtt tíztől este nyolcig. Emiatt hazalátogatni is sokkal ritkábban tudok, mint szeretnék, de a mostani hosszú hétvégén végre sikerült hazajutnom. Ekkor lepett meg anyukám egy igazán különleges ajándékkal.  

Az első otthon töltött estén a fürdőszobában észrevettem egy kis csomagot, amin a nevem szerepelt Anya gyöngybetűivel. Felbontottam, és a Laumar InstanTENSE Plus szérum volt benne, amivel már hónapok óta szemezgetek! Ez ugyanis egy olyan arcszérum, ami instant kisimítja az apró ráncokat, és elkendőzi a sötét karikákat és táskákat a szem alól, tehát akár kialvatlanságról, akár stresszről, akár öregedésről van szó, a Laumar InstanTENSE Plus segít eltüntetni az árulkodó nyomokat. Azért is akartam már régóta megrendelni, mert mind árban, mind vásárlási feltételekben sokkal jobbnak tűnik, mint a hasonló szérumok: máshol ugyanis ilyen kedvező árat (14390 Ft kéthavi adagra) nehezen talál az ember ingyenes kiszállítással és harminc napos pénzvisszafizetési garanciával megspékelve.

Bár nem hiszem, hogy visszaküldésre kerülne a szérum: felkentem másnap reggel a táskás szemeim környékére a Laumar InstanTENSE Plus-t, és három perc elteltével valóban láttam a különbséget. Egy olyan személy nézett vissza rám a tükörből, akin nem látszik, hogy átlagosan öt órát alszik. Az apró ráncok feltöltődtek, a bőröm pedig kisimult. És ez a hatás egészen kora estig kitartott! A weboldalon azt olvastam ráadásul, hogy a hosszú távú használattal akár meg is fiatalodhat a bőröm. Az azonnali eredmények már önmagukban is meggyőzőek voltak, ez pedig egy hatalmas hozzáadott bónusz melléjük.

Meg is köszöntem anyukámnak az ajándékot, és biztattam, hogy ő is próbálja ki. A kettőnk bőrtípusa teljesen más: nekem könnyen zsírosodik az arcom, és mindig fénylik, az övé viszont érzékeny, vízhiányos, és nagyon száraz. A weboldalon azt olvastuk, hogy minden bőrtípus használhatja a Laumar InstanTENSE Plus-t, úgyhogy végül tett egy próbát, és csodával határos módon neki is ugyanolyan jól működött, ráadásul egyáltalán nem irritálta a bőrét! Szerintem ez annak köszönhető, hogy kíméletes anyagokból készül a szérum, és független kutatócsoporttal vizsgáltatták be a forgalomba helyezés előtt. És persze, ami egy nem elhanyagolandó szempont: nem volt állatokon tesztelve. A Laumar InstanTENSE Plus tehát minden szempontból egy tudatos választás: kíméletes a bőrünkkel, az állatokkal és a pénztárcánkkal is.

Anyukám elmondása szerint a rendeléssel sem volt semmi nehézsége: a weboldalon jól ki lehet igazodni, könnyű a rendelési folyamat (még neki is, aki nem ért igazán a modern technológiához), és egyetlen nap alatt kiszállította a GLS a csomagot. Ő készpénzzel fizetett, de van lehetőség bankkártyázni is a futárnál.

Annyira örültem a meglepetésének, hogy a következő héten a húgom születésnapjára nem is kérdés, hogy mit fogok vásárolni. Nekem sajnos kiszámíthatatlan, hogy mikor érek haza a munkából és az önkéntességből, így a házhoz kiszállítás nem kényelmes opció, de szerencsére a Laumar InstanTENSE Plus még gyógyszertárakban is elérhető, így tényleg nem kell kompromisszumot kötni: maximális kényelmet és minőséget nyújt mindenkinek ez a márka.