App, ami megkönnyíti a munkát, ha autóval közlekedsz

Az egyesületről legelőször az egyetemen hallottam, mégpedig az egyik csoporttársam révén. Rögtön nagyon megérintett a dolog, mert nagyon felnézek mindenkire, aki plusz kihívással együtt él teljes életet. Fontosnak tartom, hogy legyen egyfajta közösségi erő, ami ki tud állni olyan dolgokért, amikben mindannyian érdekeltek – így esetleg azokat is képviselni tudják, akik maguktól nem hallatnák annyira a hangjukat.

Hallássérült egyébként nincs a közvetlen környezetemben. Egyik kolléganőmnek volt egyszer komolyabb fülproblémája, amit tipikus „menedzserbetegségként” aposztrofáltak az orvosok, valamint egyik barátnőmnek csöngött egy ideig a füle – mintha egyébként azt mondták volna neki, hogy az már önmagában halláskárosodást jelent, de ebben nem vagyok biztos. Szóval közel sem tudok hozzászólni olyan dolgokhoz, amellyel az egyesült tagjai, illetve képviseltjei nap mint nap szembe kell, hogy nézzenek. Mivel nem vagyok szociális munkás, alapvetően nem tudok hozzászagolni az ilyen témákhoz, de tény, hogy megérint a dolog. Néha meg persze belegondolok, én hogyan élnék meg egy hasonló állapotot.

Egyébként el sem tudom mindezt képzelni, ugyanis mivel a vezetés teszi ki a munkám egy fő részét, nagyon fontos számomra, hogy mindent jók halljak és érzékeljek magam körül. Sokszor egyébként nem a vezetés és a sok inger fáraszt le, hanem a kötelező papírmunka, ami ezzel a munkával jár. Tudjuk nagyon jól, hogy mindennel pontosan el kell számolni, márpedig nem csupán a főnökség részére, hanem az adóhatóságnak is. Így a menetlevél kitöltésétől egészen az útnyilvántartásig nagyon nem mindegy, hogy mindezt a régi, klasszikus módon abszolváljuk, vagy egy modern applikáció segítségével, amivel a roadrecord.hu oldalon ismerkedhetünk meg.

A roadrecord.hu website bemutatja tehát nekünk a RoadRecord appot, ami teljesen új megvilágításba helyezi a munkavégzéshez köthető közlekedés nyilvántartását. Ezzel pedig jelentősen megkönnyíti az adóhatóság felé a transzparenciát és maximális pontosságot, arról nem is beszélve, hogy időt és fáradságot spórol meg nekünk. Van része, ami teljesen automatizált, de ha valamivel mégis elmaradtunk, manuálisan is percek alatt pótolhatjuk. Akár még céges flottát is lehet vele kezelni, ahogyan az én főnököm is teszi.

Ja igen, hogy honnan is ismerem a roadrecord.hu-t?

A hét utolsó munkanapján ugyanis azzal állított be a főni, hogy elindított egy két hétig tartó próbaidőszakot náluk, itt ez a szuper app, hamarosan kipróbáljuk. Már alig várom, hogy lássam, hogyan működik a gyakorlatban!

Azok alapján ugyanis, amit hallottam és olvastam róla, és most itt nektek is említettem pár gondolat erejéig, engem nagyon meggyőzött, és hihetetlenül izgatott vagyok, mekkorát haladhatunk előre a korral az app segítségével. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja könnyíteni a mindennapokat, és úgy látom, a kollégák is lelkesek. Van olyan is egyébként, aki már hallott róla, és nagyon örül, hogy a főnöknek ilyen szuper ötlete támadt, mert úgy tudja, prímán működik az app.

Ha esetleg ti is sokat vezettek munkátokból kifolyólag, vagy olyan cégetek van, ahol géppark is akad, mindenképpen érdemes fontolóra venni a RoadRecord appot – irány a roadrecord.hu!