Az élet nehézségei ellenére is lehetünk vidámak

Életünk során nagyon sok problémával és nehézséggel kell szembenéznünk és megküzdenünk. Ilyen az is, amikor valaki hallássérült. Ezeknek az embereknek sem lehet mindig egyszerű, de ettől függetlenül nagyon sokuk boldog és teljes életet él. Így mi, akik minden képességgel rendelkezünk, miért ne lennénk boldogok? Nekünk is éppoly egyszerű lehet felfedezni az élet apró örömeit, csak egy kicsit figyelni kellene rá és tudatosítani magunkban, hogy mennyi pozitívum vesz minket körbe.

A napi teendők mellé én is próbálok mindig beiktatni egy kis vidámságot és olyan tevékenységeket, amik feltöltenek energiával és újult erővel vághatok neki a következő teendőmnek. Lehet ez akár csak egy kis dolog is. Nem rég fedeztem fel a LOLmarkt oldalát, ahol nagyon egyedi, kreatív és vicces mintájú, feliratú pólók is megtalálhatóak. Egy ilyen póló is feltudja dobni bárki napját. Nem csak a viselőjét, hanem azt is, aki meglátja ezeket a pólókat.

A póló online kulcsszóval keresgéltem az interneten, amikor rájuk találtam. Nem volt egyszerű dolgom, hiszen nagyon sok pólót árulnak már online, de a LOLmarkt kitűnt közülük.

Milyen pólókat találhatsz az oldalon? Van női, férfi és gyermek póló, pulóver, vászontáska és fém bögre is. Különféle kategóriák alapján is lehet a pólók közül válogatni, ezzel is megkönnyítve a keresgélést. Vannak apás, anyás és nagymamás pólók, páros és filmes pólók, poénos, szülinapos, lánybúcsús, legénybúcsús pólók sőt még traktoros is van. Mint látható, szinte minden fajta mintázatú pólót meg lehet itt találni, így szinte mindenki megtalálhatja a neki tökéleteset.

Ha nem találnál semmi olyat, ami tetszik, vagy amilyet szeretnél, akkor még mindig ott a lehetőség az egyedi pólód elkészítésére. Csak meg kell adnod a pontos tervet a csapatnak, ők pedig elkészítik. De ha nem szeretnéd vagy tudod lerajzolni, akkor egy alapos és pontos leírással ők szívesen megcsinálják ezt helyetted. Ezt legegyszerűbben személyesen lehet megtenni, hiszen úgy egyből láthatod a látványtervet és gyorsabb a munka is ezáltal. A kész pólót pedig már akár aznap meg is kaphatod, hiszen nem ülnek a munka felett. Ez igaz az online rendelésre is, hiszen a rendeléstől számítva 1-2 munkanap alatt már kézhez is kaphatod amit rendeltél. Amennyiben nem szeretnél a futárra várni és ingyenes kézbesítést szeretnél, akkor érdemes az áruházi átvételt választani. Az ország 13 pontján megtalálhatóak már az üzleteik, így valószínűleg te is találsz egy olyat, ami hozzád közel van.

Amiben leginkább kitűntek nekem a tömegből, az a minőségre való törekvés volt. Mind a pólóban mind pedig a nyomási technológiában olyat választottak, ami a tartósságot garantálni tudja. A pólók anyaga prémium pamut vagy pamut- poliészter keveréke, így még a viselése is kényelmes lehet mindenki számára.

Viszont erre a tartósságra otthon is figyelni kell. Mert hiába a jó anyag ás nyomás technológia, hogyha mi nem vigyázunk rá. A pólókat 30-40 fokon érdemes most, vasalni pedig szintén alacsonyabb, középhőmérsékleten ajánlott vasalni. Hogy a minta ne sérülhessen, egy sütőpapírt kell rátenni vasalás közben. Ezt érdemes alkalmazni akkor is, hogyha meggyűrődik a minta. Ilyenkor a sütőpapírral való vasalás újra kisimítja és olyan lesz min újkorában.

A póló online megadott méretét a mérettábla segítségével könnyen és jól ki lehet választani. Viszont arra érdemes lehet figyelni, hogy az átlaghoz képest a női pólók szűkebbek a férfi pólók viszont bővebbek, így a vásárlásnál erre ajánlott figyelni, nem érdemes megszokásból kiválasztani a méretet. A mérettáblát mindenképp ellenőrizni kell. Ha mégis rossz lenne a méret, akkor 14 napon belül ingyenes cserére van lehetőség.

Hogyha lenne valami plusz kérésed, akkor bátran hívd fel a LOLmarkt csapatát és valószínűleg találni fogtok megoldást a problémára. Hogyha extra nagy méretű pólóra lenne szükséged az is megoldható. Van náluk 3XL, 4XL és 5XL póló is, viszont csak kis mennyiségben, így érdemes lehet őket megkérdezni ez ügyben. Hogyha pedig sürgősen szükséged van a pólóra, akkor csak szólsz nekik, és máris prioritást tud élvezni a rendelésed és korábban kézhez kaphatod, mint ahogy eredetileg megkapnád.

Pólót online ugyan én nem gyakran szoktam rendelni, viszont mivel a LOLmarktnál van lehetőség a személyes vásárlásra is, így szívesen meglátogatom a hozzám legközelebb lévő üzletüket. Meg is néztem, hol található a legközelebbi. Szerencsére a munkahelyemhez közel, így bármikor betérhetek, amikor időm engedi. az egyedi póló készítést pedig egyszer mindenképpen ki fogom próbálni. Szerintem ez egy nagyon jó személyre szóló ajándék lehet bárkinek, így ha lesz ötletem, mindenképp megvalósítom majd.

Neked van ötleted milyen pólót adnál a barátodnak, barátnődnek vagy valamelyik szerettednek? Van talán valamilyen közös poénotok amit csak ti értetek? Van valami közös szép emléketek amire szívesen emlékeztek vissza? Ezeket mind rá lehet tenni egy pólóra, és máris veletek lehet bármelyik nap, amikor csak felveszitek az adott pólót. És nem csak az emlék lesz így veled, hanem az az ember is, akivel mindezt megélted. Éppen ezért gondolom azt, hogy egy egyedi ajándék mindig sokkal többet tud adni a megajándékozottnak.

Ne feledd, a LOLmarktnál tartós, kreatív, egyedi és minőségi pólót, pulóver, vászontáskát és fém bögrét tudsz vásárolni. Ne érd be a kevesebbel! Törekedj a minőségre és a megbízhatóságra. Érdemes alaposan szétnézni az oldalukon, hiszen nagyon sokféle termék megtalálható, így szinte minden alkalomra lehet találni megfelelő pólót. Legyen emlékezetes minden napotok, születésnapotok, lány és legénybúcsútok és minden jeles nap, amit ünnepeltek. Egy kis dolog nagy boldogságot tud okozni. Próbáld ki te is.