Az esküvői fotófal csak emelni tudja az este fényét

Mivel az egyesületünk számos szívszorító, nehéz helyzettel találkozik a mindennapok során (persze sok felemelő és inspiráló történettel is), szerintem mi az a csapat vagyunk, akik emiatt még inkább értékelni tudják a felhőtlen, önfeledt pillanatokat. Nemrégiben az az örömteli hír érkezett hozzánk, hogy az egyik legkedvesebb kolléganőnk megházasodik. Azt tudtuk, hogy jó buli lesz – hiszen ahol mi összeverődünk, ott a jókedv és a móka garantált -, de arra még mi sem számítottunk, hogy ennyire felejthetetlen este lesz. Szerencsére mindig emlékezni fogunk ezekre a pillanatokra, az egyesületi irodát pedig azóta az esküvőn készült csapatfotók díszítik.

De nem akármilyen fotókról van szó! Ezek esküvői fotófal előtt, egy automata selfie gép segítségével készültek, amit a jegyesek kifejezetten a lagzi estéjére béreltek ki a Selfie gép csapatától. Akinek fontosak a részletek és szeretnék még exkluzívabbá és személyre szabottá tenni az élményt, annak lehetősége van a fotópapírt is díszíteni. Ebben az esetben a dátum és az újdonsült házaspár neve került előzetesen a papírra, de lehetőség van például logót is kérni rá (például céges rendezvény esetén ez kifejezetten hasznos tud lenni). Különböző kiegészítőket is lehet bérelni, mi például magunkra kaptunk a csapattal vicces, színes kalapokat, rikító napszemüvegeket és az örök klasszikus bajuszt is. Nem tudtunk elmenni amellett, hogy milyen gyönyörű volt az esküvői fotófal. Mesélte a pár, hogy több variáció is a rendelkezésükre állt. A selfie gépnél elérhető sima, fehér színű fotófal is, de emellett bőven akadnak extrábbak. Van, ami szilveszteri feelinget áraszt magából, vannak elegáns falak, amikben megjelenik például az arany szín, van szivecskés, tégla mintájú és farakásokat imitáló mintájú is. Az esküvőn az egyik virágos mintájú volt használva, szerintem nagyon jó választás volt.

Esküvői fotófal ide vagy oda, ha nem lett volna ott a Selfie gép csapatától egy kedves kolléga, az idősebb vendégeknek valószínűleg meggyűlt volna a bajuk a gép kezelésével és a fotók nyomtatásával, de ő egész este állta a sarat és készséggel állt mindenki segítségére.