Desztillált víz – az autóhoz és a háztartásban is hasznát vesszük

A desztillált víz ára nem magas, általában attól függ, hogy milyen kiszerelésben vásároljuk meg a vizet, két- vagy ötliteres kiszerelésben. Az olajwebshop.hu kínálatában is találkozunk desztillált vízzel, ami nem véletlen, hisz akinek autója van, bizonyára volt már szüksége ilyen vízre. Hogy mihez is?

A csapvíz tele van mindenféle anyaggal, elég csak megnéznünk, hogy milyen vízkövesedést okoz például a fürdőszobában, vagy akár ha egy vízforralót, vasalót nézünk, akkor is láthatjuk hogy a vízkő bizony elég nagy gondokat okozhat. Amikor az autónkba kell víz alapú folyadékot tölteni, ne legyen ez a víz csapvíz semmiképp. Hisz akárcsak a vasaló, úgy az autó számára sem jó a csapvíz. A hűtőfolyadék hígítására, a szélvédőmosó folyadék hígítására ideális a desztillált víz. A desztillált víz ára nem magas, az olajwebshop.hu-n a kétliteres 390, míg az ötliteres 690 forintba kerül. A háztartásunkban is érdemes desztillált vizet tartani és például a vasalóba azt tölteni.

Az olajwebshop.hu kínálatában nagyon sokféle terméket találunk, melyeket érdemes alaposan átnézni, hisz ha például az akciós termékeket vesszük, akkor olyan dolgokat találhatunk, amelyeket aztán bármikor használhatunk. Az olajwebshop.hu a motorolajok szakértője, azonban ettől több. Amikor motorolajat keresünk, ne csak az autókra gondoljunk, hanem a motorokra, hajókra, mezőgazdasági gépekre is nyugodtan, hisz az olajwebshop nekik is kínál olajokat. Ezen kívül fékfolyadékokat és különböző folyadékokat, szűrőket és így tovább. Autóápolási szereket és eszközöket, a kínálat valóban széles.

A desztillált víz ára nem magas, pár száz forint mindössze, de annál hasznosabb. Ezek az ioncserélt vizek fordított ozmózissal készülnek ioncserélő eljárással. Nem tartalmaznak szilárd anyagokat, ásványi sókat és más szennyeződéseket. Ezért használhatók bátran a különböző folyadékok hígítására vagy például otthon a vasalóba töltve.

Az olajwebshop.hu kedvező árakon kínálja termékeit több kategóriában, azok pedig, akik nem szeretnek interneten vásárolni, bátran keressék fel a négy budapesti üzletük valamelyikét, ahol szakértő segítséget kaphatnak, ha elakadnak a vásárlásban. Bármilyen folyadékot vagy alkatrészt vásárolunk autónk számára, fontos, hogy tisztában legyünk autónk pontos típusával, inkább nézzünk meg a forgalmi engedélyben, minthogy rossz olajat, vagy szűrőt vagy bármi egyebet veszünk, mert ezzel kárt okozhatunk az autónkban és a javítási költségek akár magasra is rúghatnak. Az olajwebshop.hu-n is elég megadni az autó pontos típusát és máris láthatjuk a széles kínálatot. Elégedettségi garanciával árusítják minőségi termékeiket, melyeket hivatalos partnerként forgalmaznak.