Egyéni vállalkozásommal segítem a hallássérülteket

Aki hallássérültként él, az nem jelenti azt, hogy ne lehetne teljes életet élnie. Ezért alapítottam meg vállalkozásomat, ami a hallásérültek számára kínál különböző hallást segítő, javító eszközöket, készülékeket, termékeket.

Amikor megalapítottam a vállalkozást, fontos kérdés volt az egyéni vállalkozás székhely kérdése. A választ pedig a szekhelyszolgaltas24.hu-n találtam meg. Vállalkozni nagy felelősség, ezzel tisztában voltam, de azzal is, hogy szeretnék segíteni hallássérült embertársaimon.

Fontos volt, hogy olyan céget alapítsak, ami a legkedvezőbb számomra, így döntöttem az egyéni vállalkozás mellett. Azzal is tisztában voltam, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu-nál lesz majd a vállalkozásom székhelye, hisz több ismerősöm is ajánlotta ezt a céget. A székhelyszolgáltatás egy törvényesen működő rendszer, rendelet szabályozza a működését, és hogy mit is takar ez az egész. Ha válaszokat szeretnénk, látogassunk el a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra, ahol minden kérdésünkre választ kapunk. Röviden talán annyit, hogy itt lesz a vállalkozásunk székhelye, ide érkeznek a hivatalos levelek, itt zajlanak a hatósági ellenőrzések és így tovább. De amiről most írni akartam, az az egyéni vállalkozás székhely.

Ha az egyéni vállalkozás székhely a kérdés, akkor a szekhelyszolgaltatas24.hu a válasz. Egy egyéni vállalkozó teljesen más, mint egy társas vállalkozás. Egyénileg végzi munkáját, minden az ő vállát nyomja. És egy egyéni vállalkozásnak is szüksége van székhelyre. Sőt, akinek egyéni vállalkozása van, mint amilyen nekem is, az általában egy személyben végez minden feladatot, minden munkát. Aki pedig nem tartózkodik a székhelyén egész nap, annak vagy irodát kell fenntartania, egy olyan alkalmazottal, aki mindig ott van, átveszi a leveleket és így tovább. Ennek viszont hatalmas költségei lehetnek. Vagy, a másik megoldás az, hogy mi magunk végezzük el ezt, járunk este a postára, sorban állunk, kézben tartunk minden. Igen ám, de ha egyéni vállalkozók vagyunk, akkor mindezek a feladatok felaprózhatnak minket és nem marad idő arra, amit valóban csinálni szeretnénk.

Az egyéni vállalkozók számára is ajánlott tehát, hogy válasszanak maguknak székhelyszolgáltatót, mint amilyen a szekhelyszolgaltatas24.hu. Persze fontos, hogy egyéni vállalkozóként minimalizáljuk a költségeket, van azonban olyan dolog, amire véleményem szerint nem szabad sajnálni a pénzt. Mérlegelni kell és az én mérlegem a székhelyszolgáltatás felé billent. Hogy miért? Mert így nagyon sok teher lekerül a vállamról, ráadásul azok a terhek, melyeket nem is szívesen cipelnék. Mint a levelek átvétele, határidők betartása, bürokratikus dolgok. A szekhelszolgaltatas24.hu-nál pedig átveszik a hivatalos és nem hivatalos leveleimet, azokat beszkennelik, elektronikusan archiválják és két órán belül e-mailben is megkapom őket. Így nem tűnik el, nem hagyom el, és a határidőket is be tudom tartani. Legalábbis könnyebb. Amennyi időt így nyerek, azzal pedig sokkal többet keresek. Nem csak pénzben, hisz a nyugalom megfizethetetlen. Tudok koncentrálni a munkámra, arra, amit valóban szeretek csinálni.

Én nem estem abba a hibába, hogy mindent egyedül szeretnék csinálni, hogy mindent egy kézben szeretnék tartani. Ezért is választottam a szekhelyszolgaltatas24.hu-t.

Az egyéni vállalkozás székhely fontos kérdés, ha ugyanis igénybe vesszük a székhelyszolgáltatást, jól járunk. Sok teher lekerül a vállunkról, tudunk az üzletre koncentrálni. Én egyáltalán nem bántam meg, hogy felkerestem a szekhelyszolgaltatas24.hu-t. Fontos ugyanis, hogy megbízható, profi csapatot válasszunk, ők pedig több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a témában. Ráadásul több ügyvédi irodával is kapcsolatban állnak, akik segítségünkre lehetnek a problémás esetekben, ha szükség van rá.

Én csak arra tudok biztatni mindenkit, hogy éljen az álmainak, valósítsa meg őket. Egyre több vállalkozó van ma Magyarországon, ez is mutatja, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy kilépnek a taposómalomból és az álmaik nyomába erednek. Nem mondom, hogy könnyű lesz, de a siker, a büszkeség mindenért kárpótolja az embert. Ahhoz pedig, hogy ne merüljenek le a készleteink, legyünk okosak, szervezzük ki azokat a feladatokat, melyek sok időnket vennék el és amelyeket nem szeretünk csinálni. Én ezért választottam a szekhelyszolgaltatas24.hu-t.