Gázszerelő mentette meg a hallássérülteknek szóló eseményt

Ha valamiben biztos lehetek az életemmel kapcsolatban, az az, hogy munkámmal más emberek életét segíthetem és könnyíthetem meg. Már sok éve a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesületénél dolgozom, ahol legfőképpen a különböző gyűlések és programok lebonyolításáért vagyok felelős. Mivel testvérem és édesapám is hallássérült, így egész életemet végig kísérte ez a téma. Kiskorom óta tudok jelelni, és szinte szakértő vagyok a témában. Amikor elvégeztem az iskolát tudtam, hogy valami fontosat akarok csinálni, és segíteni akarok embereken, ez az egyesület pedig otthont nyújt a hallássérült embereknek és szeretteiknek, és azoknak, akik fejlődni szeretnének ebben a témában.

A legutóbb is egy délutáni, interaktív eseményt szerveztem, aminek már szinte minden előkészületét végrehajtottam. A program az egyesület klubtermében lesz megtartva a megszokott módon. Az időponthoz közeledve előző nap benéztem a helyszínre, hogy meggyőződjek arról, hogy biztosan minden rendben van-e. A terembe érve mindent a helyén találtam, azonban egy valami nagyon nem stimmelt. Iszonyatosan hideg volt az egész helyiségben, annak ellenére, hogy fűtött teremről van szó. A hőmérőhöz futottam, ami csupán 18 fokot mutatott. Sürgősen kezdenem kellett valamit a helyzettel, hiszen tél van, így nem tarthatunk meg semmilyen eseményt egy fűtetlen, hideg teremben.

Neki álltam keresgélni az interneten, hiszen biztosan akad egy gázszerelő Budapest területén, aki SOS segítséget tud nekem nyújtani. Találtam is egy oldalt, amely szükség esetén azonnali kiszállást ígért, így nagyon megörültem, hiszen mi sem lehetne jelenleg számomra ennél megfelelőbb. A topvizgazfutesszerelo.hu oldalról van szó, akik már több, mint három évtizede a szakmában vannak. Szakértő csapatuk magasszintű szaktudással és sok éves tapasztalattal rendelkezik, valamint folyamatosan szakmai továbbképzéseken vesz részt annak érdekében, hogy a munkavégzés során 110%-ot tudjon nyújtani.

Napi szinten top márkákkal, valamint professzionális, korszerű eszközökkel és műszerekkel dolgoznak, így biztosan minden problémát könnyen meg tudnak oldani. Legyen szó akár arról, hogy cirkó kazánod bedobta a törülközőt, vagy radiátoraid megrenoválásában kérnél segítséget, rájuk bármikor számíthatsz. Telefonszámuk 0-24-ben elérhető a hét bármely pontján. Azonban, ha nem olyan sürgős az eset, lehetőséged van visszahívást kérni egy űrlap kitöltésével, amit a honlapon találsz. A cég egyébként nem csak a gázszerelésben van nagyon otthon, hanem víz-, és fűtésszereléssel is keresheted őket, sőt duguláselhárítással és csatornázással is foglalkoznak.

Felhívtam az oldalon található telefonszámot, majd a helyzetet és a problémát lefestve azonnal kiküldtek hozzám egy munkatársat. Ez hihetetlen nyugodtsággal töltött el, hiszen végre előrehaladás történt a probléma megoldásának folyamatában. A kiérkező szerelőnek elmondtam pontosan mi is a fennálló kellemetlenség, ő pedig megállapította, hogy valószínűleg a gázkészülék hibásodhatott meg, és ez a probléma fő forrása. Hála égnek azonban nem egy lehetetlen küldetésről volt szó, elegendő volt csupán ott a helyszínen elvégezni pár műveletet ahhoz, hogy megoldódjon a gikszer.

A szakember nagyon gondosan járt el és igazán precíz, profi munkát végzett, így gyorsan is haladt a különböző munkafolyamatokkal. Még aznap sikeresen megoldódott a húzós helyzet, és nem is igényelt további teendőt a dolog. Borzasztóan hálás voltam a topvizgazfutesszerelo.hu-nak, hogy segítségükkel ilyen gördülékenyen ment minden. Most már tudom, hogy valóban létezik expressz segítséget nyújtó gázszerelő Budapesten, ráadásul nem is akármilyen.

A következő nap zavartalanul folyhatott az esemény, és nem kellett azon aggódnom, hogy vendégeink nem részesülnek meleg fogadtatásban.