Hallássérülteknek szóló rendezvényen hallottam a Gumidiszkontról

Régóta érdekel a hallássérültek világa, ezért is kezdtem el jelnyelvet tanulni pár éve. Azóta egészen kiképeztem magam, a célom pedig, hogy teljesen folyékonyan tudjam használnia jelnyelvet.

Sokszor el is járok hallássérülteknek szóló rendezvényekre és eseményekre, amióta kicsit jobban belevetettem magam ebbe a világba. Egy ilyen rendezvényen szólt nekem egy egyébként autószerelőként is dolgozó férfi, hogy látja az autómon, hogy el van kopva a gumija. Ekkor ajánlotta a Gumidiszkontot. – Tényleg nem hallott még róluk? – tette fel nekem a kérdést. – Nem, de lehet, hogy akkor oda kéne mennem új téli gumiért. – válaszoltam. – Téli gumi akció árak érdeklik? Akkor bizony hozzájuk kell fordulni! – jegyezte meg határozottan.

Így kezdett bele a monológjába a gumidiszkont.hu-ról.

Eleinte zavart, hogy egy ilyen eseményen ezzel tartanak fel, de ahogy mesélte, miért érdemes választani a miskolci céget, egyre jobban elkezdtem érdeklődni. Nézzük is, mit tudtam meg a Gumidiszkontról!

Téli gumi akció árakat tekintve kiemelkedő ajánlataik vannak. Találtam fél áron nagyon jó minőségű abroncsokat, különböző márkáktól. Azt érdemes rólam tudni, hogy odavagyok a Laufenn gumiabroncsokért, amióta két éve apósom megmutatta a saját autóján őket, és meggyőzött róla, hogy ez az egyik legjobb márka a piacon. És képzeljétek, találtam is Laufenn abroncsot a Gumidiszkontnál! Nagyon kedvező áron kínálták, így valóban igaz, amit a honlapon írtak, az egyik legjobb ár/érték arányt kínálja a cég. Azt is láttam, hogy hány darab van készleten a webshopban, ami nagyon hasznos, így tudom azt is, mikor kell lecsapnom egy-egy darabra.

De azért körbenéztem még a honlapon, mivel csomó másik márka is van a Gumidiszkontnál, sőt, nem csak “Téli gumi akció árak” címszó alatt érdemes náluk keresgélni, mivel nyári és négyévszakos gumijaik is vannak.

Ha technikai vagy praktikus infók érdekelnek a vásárlás és rendelés menetéről, akkor az általános információk fülön mindent megtalálsz – ezt is kiemelte nekem az úr a rendezvényen. Itt részletezik az adatvédelem működését, a fenntartásokat, a személyes áruátvétel módját és a házhoz szállítást is. De írnak arról, hogyan lehet készpénzzel vagy bankkártyával fizetni, vagy hogy miként lehet lemondani egy-egy rendelést. 14 napon belül lehet a vásárlónak elállnia a vásárlási szándéktól, ezt sem árt tudni. Mindezeken felül garancia is van a megrendelt termékekre, efelől viszont lehet, hogy érdemesebb a honlapon található, elérhetőségek alatt megadott telefonszámot vagy email-címet keresni.

Ha tetszik a Gumidiszkont, akkor lehet profilt is létrehozni az oldalon a könnyebb vásárlás érdekében, sőt, hírlevélre is fel lehet iratkozni. Így tett az ismeretlen férfi is, aki megszólított, sokat taglalta, hogy milyen érdekes híreket kap a Gumidiszkonttól email-en keresztül. De azt is kiemelte, hogy van blogja is a cégnek, ahol plusz fontos információkat lehet olvasni a gumiabroncsok témájában az érdeklődőknek.

Téli gumi akció árak érdekelnek? Akkor a legjobb helyen jársz a gumidiszkont.hu-nál, hiszen tényleg akár féláron is kifoghatsz prémium minőségű abroncsokat!

És ezzel most én is belekezdtem a reklámba, pont úgy, ahogy a férfi a hallássérülteknek szóló eseményen. De hát lehet, hogy tényleg nem nagy baj, ha az ember egy jó dolog hírét tovább szeretné adni, nem?