Így is lehet teljes életet élni!

Nap mint nap, amikor a hallássérültek között vagyok, akkor jövök rá igazán, hogy mennyire inspiráló emberek vesznek körbe. Nem úgy látom őket, mint hallássérülteket, hanem mint akiknek mindig van “plusz egy” kihívásuk, amivel az életben szembesülniük kell, minden olyan probléma mellett, ami a halló személyeket is érinti. Sokat jelent az, vagyis úgy érzem, a személyiségem fejlődéséhez is jócskán muníciót szolgáltat mindaz, ahogy a leghétköznapibb helyzetekhez viszonyulnak: úgy gondolom, hogy mindannyian sokat tanulhatunk tőlük, általuk.

Leginkább azért is gondolkozom mostanában ilyeneken, mert a legjobb barátnőm hamarosan édesanya lesz, és ez azért nagy felelősség és nagy változás az életben, nem vitás. Nekem egyelőre a dolgok jóval könnyebbik része jut: leendő keresztanyaként beszerezni minden szuper dolgot, és megtervezni úgy az újszülött babaköszöntő minden pillanatát, hogy az tényleg a kismamáról és a kisbabáról szóljon! Szerencsémre a segítségemre van például ez az általam felfedezett oldal és webshop, az imaginebaby.hu abban, hogy mivel érdemes készülni egy újszülött babaköszöntőre. Korábbi tapasztalatom nincs a témában, szóval nagyon jól jött, hogy mindent menüpontokba szedve, logikus elrendezésben láthatunk. Ráadásul nekem ez most sokkal kényelmesebb opció, mint bababoltról bababoltra járni, bár kétségkívül ott is kapnék tanácsokat, de szerencsére ezt megkapom ezen az oldalon is. Engem valósággal elbűvöltek ezek a majmos csodák, nem tudom, mások hogy vannak vele… De én imádom, hogy bolondosak, egyben mégis hasznosak és jó minőségűek is. Innen aztán lehet válogatni!

Akár újszülött babaköszöntő előtt álltok, akár csak egy édes csöppség van a környezetedben, akit szeretnél esztétikus és hasznos ajándékokkal meglepni, keresve se találhatnál jobb helyet, mint az imaginebaby.hu webáruház!