Készítsünk olyan oldalt, amely a hallássérülteknek is tökéletes lesz

Teljesen meg szoktunk feledkezni azokról a dolgokról az életben, amelyek a legfontosabb részei a létezésünknek. Nem feltétlenül a mi hibánk ez, mivel egy egészséges embernek ezek a dolgok fel se tűnnek, mivel alapnak veszi őket. Nincs ez másképp a hallással sem. Imádok zenét hallgatni és mindig úgy voltam vele, hogy ez hiányozna a legjobban, ha hallássérült lennék. A vaksághoz viszonyítva még mindig ez tűnt a jobb alternatívának.

Viszont nem tudom, hogy miként tudnék alkalmazkodni a mindennapi élethez. Mivel főleg tanítani szoktam, ezért a hallás egy elsődleges része a munkámnak. Annyit tehetek őszintén, hogy hálás vagyok minden nap az ép hallásomért. Ez pedig sokszor ki tud rángatni a különböző lesújtóbb hangulataimból. Néha tényleg körbe kell néznünk ahhoz, hogy felfedezzük, mennyire szerencsések vagyunk.

Így éreztem akkor is, mikor először elengedhettem azt a félelmet, hogy az oldalam soha nem fog érvényesülni az online térben. A Keresőben Első megmutatta, hogy milyen szabályok szerint kell az internetre rátekinteni. Sokan azt hihetnék, hogy elég az, ha több helyen hirdetjük magunkat és jó a termékünk. Én minden nagyképűség nélkül ki merem jelenteni, hogy ezeknek a kritériumoknak teljesen megfelelt az oldalam, mégse hozta a kívánt számokat. A Keresőben Első segítségével azonban sikerült teljes mértékben megfordítanom ezt a vesztesnek tűnő játékot.

A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html linken találtam rájuk, amit egy olyan barátom küldött, aki már évek óta foglalkozik az online üzlettel. Azt mondta, hogy korábban igénybe vette már a weboldal készítés szolgáltatásukat és teljes mértékben meg volt elégedve azzal, amit nyújtottak. Kíváncsivá tett, mert tudtam, hogy ő tényleg nem elégszik meg kevesebbel, mint a legjobb. Felléptem hát a https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html oldalra, és megértettem, hogy miért náluk akart készíteni weboldalt.

Nincs is jobb ismérve egy jó cégnek, minthogy odafigyel a megjelenésre. Ennek segítségével könnyedén láthatjuk, hogy a mi oldalunk is milyen lesz majd. A Keresőben Első kapcsán elsőként az merült fel bennem, hogy milyen könnyen meg tudom találni rajta azt, ami érdekel. A netes világban talán a legfontosabb tényező az, hogy milyen rövid idő alatt tudja elintézni rajta az ügyfél azt, amit szeretett volna. Tényleg, az ő figyelmükért harcolunk és teljesen érthető, hogy inkább egy olyan oldalt fognak választani, amelyen könnyebb kiigazodni.

A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html linken található oldal pedig pont egy ilyen hely elkészítését ígéri meg nekünk. A Keresőben Első tisztában van azzal, hogy milyen aktuális trendeknek kell megfelelnünk, ha érvényesülni akarunk. Itt pedig most ne csak arra gondoljatok, hogy milyen design elemekkel lehet kívánatosabbá tenni az oldalt. Az internet ennél sokkal bonyolultabb, ők azonban végig tudnak minket vezetni ezen a dzsungelen. Én például korábban egyáltalán nem tudtam, hogy mennyit tud befolyásolni az a látogatottságunkon, hogy mennyire felelünk meg a keresők algoritmusainak.

Nem hiszem, hogy lenne időm arra, hogy erre figyeljek folyamatosan. A Keresőben Első azonban érti a dolgát és már évek óta csinálják ezt. Szívesen átadtam nekik ezt a részét a munkának. Ráadásul nem is dolgoztak drágán. Ettől függetlenül mindent megadtak nekünk és ennél többet én nem is kívánhattam volna. Könnyen lehet velük tartani a kapcsolatot és mindig készségesen a rendelkezésünkre állnak, ha bármi kérdésünk, vagy kérésünk lenne. Ritkán lehet már ilyet látni a mai világban, ezért nektek is ajánlom, hogy kattintsatok a https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html linkre.