Mégis tudunk majd pizzát sütni hallássérült vendégeinknek!

Mindig foglakoztatott, hogy vendéglátásban dolgozóként hogyan tudnék segíteni a hátrányos helyzetű, például hallássérült embereken. Sokáig jobb ötletem nem volt, mint az adakozás, így ahol tudtam, ott adtam. Nemrég a férjemmel sikerült megnyitnunk kicsi, de hamar nagyon sikeressé váló pizzériánkat. Nekem pedig az az ötletem támadt, hogy néhanapján ingyenesen vendégelhetnénk meg különböző egyesületeket. Mivel az egyik barátnőm egy hallássérültek rehabilitációjáért dolgozó szervezet tagja, először őket kerestem meg a lehetőség ötletével. Nagyon örült neki, és ki is tűztünk egy időpontot, amikor az egyesület egy hallássérült gyermekekből álló csoportja ellátogathat hozzánk. Azonban ahogy ezzel megvoltunk, felmondta a szolgálatot a dagasztógépünk. Szerencsére azonban úgy tűnik, hogy hála a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalnak, mégis tudunk majd elegendő mennyiségű pizzát a mi kis vendégeinknek.

Ha konyhai gép kell, válaszd az rdealer.hu-t

A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldal az rdealer.hu egyik weboldala. Az rdealer.hu egy elsősorban kis- és nagyipari használatra tervezett elektronikus és egyéb eszközök értékesítésével foglalkozó cég internetes oldala. Segítségükkel egy helyről szerezhetünk be szinte minden elektronikai eszközt, és jó pár nagyon hasznos kiegészítőt is, amire mindenképpen szükség lehet egy vendéglátóipari egység konyhájának profi felszereléséhez.

Az rdealer.hu-n csakis kiváló minőségű, hatékony, profi munkát végző gépeket találunk. A kedvező áru eszközök között egyaránt vásárolhatunk hasznát és új gépeket is szinte minden területre ami egy konyhában elkel. A különböző előkészítő munkálatok során hasznát gépektől (pl. darálók és szeletelők) az ételek elkészítéséhez szükséges eszközökön át (pl. tűzhely, pizzakemence) a romok eltakarításáig (pl. mosogató), a maradékok csomagolásáig (pl. vákuumcsomagoló-gép) és a további alapanyagok tárolásáig (pl. salátahűtő) mindent is megtalálunk a rendkívül széles termékkínálatban. Sőt a kínálásban felhasználható gépeket is vásárolhatunk, mint például a fagylaltvitrin. Összegezve tehát az rdealer.hu nagyjából mindenkinek tud segíteni, legyen szó fagylaltot és jégkását is árusító cukrászdáról, mennyei süteményeket kínáló pékségről vagy a világ legjobb pizzériájáról.

A tőlük vásárolt gépekre az rdealer természetesen garanciát is ad. Ennek a részleteivel az egyes termékek leírásában, illetve a weboldal “Garancia” menüpontjára kattintva részletesen megismerkedhetünk. A cég munkatársai akkor is tudnak segíteni nekünk, ha esetleg gondot jelent a megvásárlandó termékek megfelelő helyre történő szállítása.

Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer – Így készülnek majd tökéletes pizzatészták

A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer aloldal arra való, hogy segítségével az interneten keresztül is megismerhessük és megcsodálhassuk az rdealer.hu által forgalmazott dagasztógépeket, amelyek bármilyen tésztával meg tudnak birkózni.

Hasonlóan az rdealer.hu-n látható többi géphez, a dagasztógépek is kiváló minőségű olasz eszközök. Közöttük megtalálhatja álmai gépét egy cukrászda vagy pékség. Rálelhet a tökéletes segítségre egy pizzéria. De akár egy nagyobbacska család is találhat számukra megfelelő gépet, ami segíthet végtelen pizzaigényük kielégítésében. Az egyes gépek mellett részletes leírásokat is találunk, amelyek segítenek abban, hogy a lehető legjobban megismerhessük az adott gép műszaki adatait, javasolt felhasználási területeit és pontos munkavégzési paramétereit.

Ha tehát jó dagasztógépre lenne szükséged, keresd a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalt!

Ezt a blogot olvasd, ha kezdő vagy a vendéglátóipari konyhai gépek kérdésében

Az rdealer.hu tehát elsősorban kiváló minőségű konyhai gépekkel segít a vendéglátóipari egységet üzemeltetőknek. Emellett azonban a weboldal hatalmas segítséget kínál azoknak is, akik egyelőre csak ismerkednek a kis- és nagyipari konyhák világával. Működtetnek ugyanis egy nagyszerű blogot is, amelyet a “Blog” menüponton keresztül érhetünk el.

A bog bejegyzései között főként gyártó- és termékismertető anyagokat találunk. De olvashatunk például egy remek tippgyűjteményt is arról, hogyan fogjunk neki az ipari mosogatógép vásárlásának.

Az rdealer.hu-ról első látásra lejön, hogy szakmai szempontból abszolút profi csapat áll mögötte, akik szinte bármiben tudnak segíteni, amire szükség lehet mondjuk egy pizzéria konyhájában. Ha szükséged enne ilyen csapatra, mindenképp keress rájuk. Mi is felvesszük velük a kapcsolatot minél hamarabb. 🙂