Megtaláltam a legjobb gázkészülék szerelőt

Szükség is volt rá, hisz a mika kazán felmondta a szolgálatot a kis üzletemben. Nemrégiben nyitottam, szinte az összes pénzem ráment az árura, és az üzlethelyiség megvásárlására. Nem egy új hely, a felújítás még várat magára, de a célnak megfelel. Régóta szerettem volna segíteni hallássérült embertársaimon, így olyan üzletet nyitottam, ahol a rehabilitációhoz szükséges segédeszközöket lehet kapni. Egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon népszerű és remélem, hogy egyre többen eljutnak hozzám.

Amikor megvettem az üzlethelyiséget, gondoltam, hogy előbb-utóbb szükségem lesz valakire, aki megjavítja az elromló dolgokat. Ekkor mentettem el a vizgazfutesszerelo24.hu elérhetőségeit, és milyen jól tettem! Az egyik barátnőm tanácsolta, hogy ha valami problémám van a vízzel, fűtéssel, gázzal, netán dugulás vagy csőtörés van az üzletben, akkor keressem fel őket. Azért, mert gyorsak, hatékonyak, minőségi munkát végeznek, számlát adnak, amit a biztosító is elismer. Pont erre volt szükségem!

Így amikor a kazán elromlott, egyértelmű volt, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu-hoz fordulok. A mika kazán egyébként pontosan elég volt az üzletben, egy régi gázkonvektor helyére került még annak idején. Az ötven négyzetméretes boltot hamar befűtötte. Teljesítményét össze sem lehet hasonlítani egy konvektoréval, így olcsóbban kijönni a gázköltséggel is. Igen ám, de ez a kazán is meghibásodhat…

Amikor megtörtént, elromlott a mika kazán, azonnal felkerestem a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Segítséget kértem és kaptam. A szerelő mondta, hogy sokan el sem vállalják az ilyen kazán javítását. Tehát duplán is szerencsém volt ilyen szempontból. Ennek a cégnek a szakemberei több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gázszerelési munkákat illetően is, ismerik az összes készüléket, hogy azok hogy és milyen módon hibásodhatnak meg és természetesen a megoldást is tudják. És hogy milyen hiba fordulhat elő például a mika kazánnál? Kialudhat az őrláng, megszakadhat az égés, vagy egyszerűen csak nem működik. Akármi is a tünet, az eredmény az, hogy nincs fűtés. Márpedig fűteni kell, nem maradhatunk nélküle.

Szerencsére van megoldás, ezt a megoldást kínálja a vizgazfutesszerelo24.hu csapata, akik egész Budapesten és egész Pest megyében rendelkezésre állnak. Nem mellesleg pedig akár egy órán belül is a helyszínre érkeznek, ha sürgős segítségre van szükség.