Minden élet egyformán fontos

Sokáig nem is gondoltam bele, hogy milyen lehet úgy élni, hogy valaki nem hall rendesen például. Számomra, aki egészséges és meg is teszek ezért mindent, az a természetes, hogy látok, hallok és semmilyen testi korlát nem áll az utamba, hogyha valamit meg szeretnék tenni. Viszont nagy kihívás lehet egyes helyzetekben az, hogyha valaki nem hall, lát rendesen. Éppen ezért is vagyok nagyon hálás azért, hogy semmi ilyennel nem kell küzdenem.

És szerencsére a gyerekeim is mind egészségesek, így semmi okom nincs a panaszkodásra. Viszont a minap elgondolkoztam a mell plasztikán. Négy gyermek után ugyanis változik a test, és ez így van az én esetemben is. Helyesen táplálkozok, rendszeresen sportolok így a testemmel ilyen téren semmilyen kifogásom nincsen. Viszont a melleim már nem olyanok mint a gyerekek előtt, éppen ezért jött ez a gondolat a mell plasztika kapcsán.

mell plasztika

El is kezdtem keresgélni az interneten plasztikai sebészek után, hogy kire bízzam rá magamat. Ekkor találtam rá a Kelemed Plasztikára. Nagyon megtetszett, hogy szinte minden információ megtalálható az oldalukon, így el is olvastam mindent, ami érdekelt. Az oldalon minden beavatkozásról külön lehet olvasni. Vannak általános tudnivalók, de azt is meg lehet tudni, hogy milyen vizsgálatok előzik meg az adott műtétet, milyen szövődményei lehetnek a beavatkozásnak és hogy mire és meddig kell figyelni a műtét előtt és után. A mell plasztika kapcsán is nagyon sok információ megtalálható, így mindent el is olvastam amit csak tudtam.

Nagyon informatívak, így nem csak maguknak spórolnak egy kis időt, de a leendő pácienseiknek is. A személyes konzultáció alkalmával derül ki, hogy valóban tud-e segíteni az adott orvos a páciensnek, viszont fontos az is, hogy már a találkozó előtt az alapvető dolgokkal tisztába legyen mindenki.

Több fajta plasztikai beavatkozást is vállalnak: arc, test, mell, intim plasztika. Egyéb szépészeti beavatkozások: tetoválás eltávolítás, anyajegy eltávolítás. Illetve még műtéteket is csinálnak: benőtt körömplasztika, sérvműtét, visszért tágulat műtét.

Hogyha ezek közül valamelyikre is szükséged van, a fontos és hasznos tudnivalókat máris el tudod olvasni róla, illetve ha Neked is megtetszik a klinika még időpontot is foglalhatsz konzultációra. Ezt meg lehet tenni telefonon illetve a honlapon is, csak ki kell hozzá tölteni a konzultációs kérdőívet.

Te már tudod hol fogod megcsináltatni a mell plasztikai műtétet? Én már igen: Kelemed Plasztika. Neked is csak ajánlani tudom.