Mindenki számára elérhető itt a fotózás Budapesten

Rengeteg dolog van, amit magától értetődőnek érez az ember. Különösen így van ez a testünkkel kapcsolatban. Alapjáraton el sem tudjuk képzelni, hogy milyen lehet hallássérülten, vagy egyéb problémákkal élni. Egy nap azonban sajnos nagy esély van rá, hogy meg fogjuk tapasztalni. Az emberi test nem arra találták ki, hogy örökké tartson. Ahelyett, hogy attól rettegnénk, hogy mi lesz ekkor, inkább lelkileg felkészülhetünk a lehetőségére.

Egyébként hallássérülten is már egészen teljes életet lehet élni. Nagyszüleimnek például mindig problémája volt a hallásával és a különböző modern segédeszközökkel ezt teljesen ki tudták küszöbölni. Bár még mindig van egy vicces mesém az egyik barátom papájáról, aki hasonló dolgokkal küzdött. Azt mondta, hogy ha a mama éppen túl sokat beszél már, vagy nem hagyja békén, akkor egyszerűen csak kikapcsolja a készüléket és minden gondja megoldódik.

aktfotózás budapest

Emellett azonban egy egész más témáról szeretnék beszélni, ez pedig nem más, mint az aktfotózás budapest területén. Már hosszú ideje beszéltük a barátnőmmel, hogy egyszer ki szeretne próbálni egy ilyen szolgáltatást. Én nem látok ebben semmi negatívat, sőt, örülök, hogy ennyire rendben van a testével. Ettől függetlenül az aktfotózás egy rendkívül intim dolog, úgyhogy nem is bíztam volna meg másban, mint Szoboszlai Kriszti stúdiójában. Azért mondom ezt ilyen nagy önbizalommal, mert mikor beírtam a keresőbe, hogy aktfotózás budapest területén, az ő oldalát adta ki az első helyen.

Ez már alapból egy jó jel, a pozitív élmények azonban itt még nem értek véget. Egy művész oldalára fellépve az ember elsősorban azt várja, hogy minden szépen és igényesen legyen kialakítva. Szoboszlai Kriszti pedig tisztában volt ezekkel az elvárásokkal. Az oldal nem túl csicsás és mégsem érződik igénytelennek. Pont az a tökéletes egyensúly, amit egy profitól elvárnék. Ráadásul a felső menüt használva nagyon könnyen tudunk a menüpontok között ugrálni.

Így pedig pár kattintás és már el is kezdhettem tájékozódni az aktfotózás budapest témában. A legjobban annak örültem, hogy a menüpont elején volt egy kiírás. Így egy kicsit én is tudtam tájékozódni arról, hogy mi is az aktfotózás célja. Szoboszlai Kriszti már itt is kijelentette, hogy egy aktfotónál nem a meztelenség a lényeg. Hanem egyszerűen a sejtelmesség és a finom részletek, amivel ki tudjuk emelni egy nő szépségét.

Fantasztikus volt ezeket a sorokat olvasni, emellett azonban még egy olyan kis tájékoztató is volt fűzve hozzá, ami elmagyarázza, hogy miket érdemes magunkkal hozni. Mikor megmutattam a barátnőmnek ezt az oldalt, nagyon megnyugtatta, hogy ilyen információk birtokában mehet majd oda.

Egy fotós helynél azonban nem elég az, ha az ember bíztató szövegeket olvas. Meg kell nézni, hogy milyen fotók készülnek a műhelyben. Ehhez pedig nem kellett mást tenni, mint lejjebb tekerni az aktfotózás budapest részlegen és rögtön láthattunk Szoboszlai Kriszti korábbi munkáit. Ha eddig még lettek volna kétségeink, azok mostanra teljesen eltűntek. A képek gyönyörűek voltak és valóban azt a filozófiát követték, amiről Szoboszlai Kriszti a tájékoztatóban beszélt.

Felvettük vele a kapcsolatot és meglepő módon egész hamar kaptunk időpontot. A fotózás lezajlott és a barátnőm azt mondta, hogy elképesztően felszabadító volt az egész. Nem volt semmi probléma és egy pillanatig nem érezte azt, hogy ki lenne szolgáltatva. Szoboszlai Kriszti fantasztikus munkát végzett és másnak is szívből ajánlom őt.