Összefutottam egy középiskolai barátommal

Mint a legtöbben, én sem tartom napi szinten a kapcsolatot a középiskolai osztálytársaimmal, de néha azért hallok felőlük, ami mindig örömmel tölt el. Legutóbb például összefutottam azzal a gimis barátommal, akivel a legtöbb időt töltöttem a középiskola négy éve alatt.

Ő történetesen hallássérült, és mindig is felnéztem rá, mert sosem hagyta, hogy ez az útjába álljon. Teljesen önállóan képes élni az életét, még jogosítványa és autója is van. Amikor ez szóba jött, ajánlott nekem egy autószervizt, mert megemlítettem, hogy az én kocsimnak lassan olajcserére lesz szüksége.

Azt javasolta, hogy keressem fel a metaautoszerviz.hu oldalt mondván, hogy ott kiemelkedően jó ár-érték arányban találok szervizelési szolgáltatásokat. És nem is tévedett, ugyanis például az olajcsere ár is rendkívül kedvezőnek bizonyult a Méta Autószerviz kínálatában. Az olajcsere munkadíja még a tízezer forintot sem érte el, ami véleményem szerint igencsak kedvező ajánlatnak számít.

Minél tovább nézelődtem az oldalon, annál világosabbá vált számomra, hogy nemcsak az olajcsere ár számít lenyűgözőnek a Méta Autószervizzel kapcsolatban. Ott van például az a tény is, hogy kifejezetten sok szolgáltatás közül lehet válogatni, és bármelyiket vesszük is igénybe, a szakértelem és az alapos munkavégzés garantált.

Elhatároztam, hogy ha állapotfelmérésre, gumicserére, kuplungjavításra, futómű-beállításra vagy esetleg a klíma feltöltésére lenne szükségem, mindenképpen a metaautoszerviz.hu oldalon fogok időpontot kérni. Az időpontfoglaló rendszerüket rendkívül felhasználóbarátnak találtam, de örömmel vettem tudomásul azt is, hogy telefonon keresztül is el lehet érni a szervizt.

Az olajcsere árakon kívül a többi szolgáltatás díja is igazán kedvezőnek számít a Méta Autószerviznél. Az általános óradíj megfizethető, ráadásul, ha a szerelők az általuk beszerzett alkatrészekkel dolgozhatnak hozott anyag helyett, a munkadíj még alacsonyabb lesz. Ha az “Árak” menüpontra kattintunk, részletesen tanulmányozhatjuk az árlistát, és mi magunk is megbizonyosodhatunk afelől, hogy anyagilag is megéri ezt a szervizt választani.

Az egyik legjobb dolog a Méta Autószervizben, hogy garanciát vállalnak a munkájukra, ami arról árulkodik, hogy ez valóban egy megbízható cég. Arra is van lehetőségünk továbbá, hogy a szerviz online felületén keresztül megtekintsük a folyamatosan vezetett munkalapot, valamint a javítás során az autónk állapotáról készült fényképeket is.

Ha autószerviz, akkor csakis a metaautoszerviz.hu – ez nem is kérdés többé!