127 267

1%-os közlemények

Kedves Adózóink tájékoztatására szervezetünk szükségletei itt is megtalálhatók röviden:
http://adhat.hu/szervezet/hallasserultek-rehabilitaciojaert-kuzdok-egyesulete
A 2016. évi közlemény:
A HARKE tagok nevében köszönjük a 2016 tavaszán adóbevallás készítésekor felajánlott 108.430 FT-os összeget. Ezen összegből kiegészítettük beszédgyakorláshoz szükséges termünk bérlésének díját, a termünkben zajló foglalkozások, beszélgetések alapjául szolgáló foglalkozásokat.
A 2015. évi közlemény:
A HARKE tagok nevében köszönjük a 2015-ben felajánlott adójuk 1%-át! a kapott felajánlás összege 142.292 Ft volt. Ezen összegből pótoltuk ki a hallássérült felnőttekkel történt beszélgetéseinkhez szükséges termünk bérleti díját. Ezen termünkben havi rendszerességgel kérésre és alkalmanként szervezett körülmények között tartottunk beszédgyakorlásokat.

A 2014. évi közlemény:
A HARKE tagok nevében köszönjük a felajánlott adójuk 1%-át!
Az idei, 2014. évben a hallássérült gyermeket nevelő szülők érdekében kis programokat tartunk a gyerek neveléssel, várandóssággal kapcsolatban.
A hallássérült személyek a hallás kontroll hiánya miatt sok-sok hibát követnek el az élő beszéd napi gyakorlása során. A beszéd érthetőségének szinten tartása érdekében szükséges a szájról olvasási- , beszédjavítási és önbizalom fejlesztéssel kapcsolatos foglalkozások....
Ezen programok szervezésére használjuk el az adó 1%-ból érkezett bevételünket!
Ebben az évben 135.962 Ft adományukat az 1% terhére, hálásan köszönjük, a programjaink résztvevői nevében is!A 2013. évi közlemény:
A HARKE tagok nevében köszönjük a felajánlott adójuk 1%-át!
2013-ban a hallássérült emberek lobbitevékenységében fejlődtünk. Sokféle kurzuson, és találkozókon vettünk részt. Együttműködésünk megmaradt az Európa Házzal http://www.eucivil.hu/news.php. Kapcsolatot hoztunk létre a NABOKE-val, megállapodást írtunk alá. http://www.naboke.hu/. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagjai vagyunk továbbra is http://noierdek.hu/. Részt vettünk a 2013. novemberi Nőkongresszuson. Megállapodást kötöttünk, hárman a hallássérültek szervezetei közül, akik mindannyian szeretnénk a nem állami támogatású szervezeteink tagsága számára megosztani közös programokat, egymás tevékenységeit elérhetővé tenni. Azokon a helyeken ahol kialakult a kedvezményeket kiharcolni, a kezdeményezést végző NABOKE-nek köszönhetően, hogy a megállapodásban részt vevő Magyar Hallássérültek Egyesületei ernyője http://www.hallasserultek.hu/mhehirek.html alá tartozó tagszervezetek tagjai (NABOKE, Heves Megyei Hallássérültek Egyesületei és a HARKE) "Hallásfogyatékossági Igazolványt csináltatnak.
Ebben az évben 109 ezer Forintot kaptunk adományozóinktól, amit a programok megvalósításához költöttünk el.


A 2012. évi közlemény:
A HARKE tagjai nevében köszönjük a felajánlott adójuk 1%-át.
2012-ben több hallássérülttel népszerűsítettük a kommunikációnk miatt szükséges szolgáltatások ismertetését. A társ szervezetek közül a Neo Kutya Segítő Egyesület önkéntesei jártak irodánkban. A rokkantsággal és más ellátásokkal élőknek szakmai előadást tartottunk. A Budapest Város Erzsébetváros Önkormányzata helyi televíziós adásában is szerepeltünk két alkalommal. A tavaszi beszélgetésünkkor a munkanélküliség okairól, a minket nehezen értő halló munkatársak, és hozzájuk lehetséges közeledésünkről, a téli vetítéskor pedig a felnőtt hallássérültek terápiás foglalkozásainak szükségességéről beszéltünk. Minden foglalkozás, klub nap az irodánk fenntartását lehetővé tevő bevételeinket egészítettük ki a 2011-ik évi adóbevallást készítők által felajánlott 138 ezer forintjával. Hálásan köszönjük! ha van ismerőse, hozzátartozója, keressen bátran, és kérjük, segítsen az adója 1%-val továbbra is!


A 2011. évi közlemény:
"A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete köszöni támogatóinak a 2010-ben felajánlott SZJA 1%-os támogatásait. A beérkezett 170.717 forintot a közhasznú programjainkra költjük, ezen belül a klubdélutánokhoz szükséges irodai rezsihez és a Hallássérülten is értékesek vagyunk! című programunk 2011. őszi előkészületeihez! 'Hallássérülten is értékesek vagyunk' című programsorozat egyik bemutatójához kapcsolódó költségekre. "


A 2010. évi közlemény:
"A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete köszöni támogatóinak a 2009-ben felajánlott SZJA 1%-okat. A beérkezett 87.000 forintot, betegség miatt nem sikerült megkapnunk. Ugyanis, az utalás feltétele egy APEH által küldött nyomtatvány kitöltése volt, és ezt nem sikerült a hatályos 30 napon belül visszaküldeni. Kérjük a támogatóink megértését, és elnézést kérünk, hogy ebbe a helyzetbe kerültünk!"


A 2009. évi közlemény:
,,A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete köszöni támogatóinak a 2008-ban felajánlott SZJA 1%-okat. A beérkezett 130.239 forintot a VII. kerületben bérelt új irodahelységünk felújítására fordítottuk."

Felhívás

 
Kérjük, támogassa törekvéseinket adója 1%-ával! Adószámunk: 18181287-1-42

hírlevél

a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete hírlevele