127 105

Magunkról

Szeretettel köszöntjük a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete honlapján!

Kérünk segítsen az adó 1%-ával! a bevallás megfelelő kockáiba írja be az egyesületünk rövid nevét: HARKE és az adószámát: 18181287 - 1- 42

Ha vannak olyan program ötletei, amiket szívesen támogat, kérjük, hogy lehetőségeihez mérten adományával segítsen bennünket!
adományát bankszámlánkra is utalhatja: Magnet Bank Zrt
HU64 1620 0223-1007 6945-0000 0000


Kérünk, hogy nézelődjön programjaink, híreink között. Láthatja, hogy mi foglalkoztat minket mostanában.
A hírlevelekben is sokféle programról tájékoztatunk.
Idén, 2020-ban a hallássérültek világa sok - sok segítséggel javítható tovább. Ugyanazok a gondok, nehézségek vannak mint korábban is.
Legfontosabb számunkra a különböző hallásmaradvánnyal élők igényeik szerinti segítése. Azaz, ha egy siket ember, ha beszélni tud jobban, és így érti meg a társát, akkor ezen a nyelven, az élő beszéddel szeretne információt kapni. Ebben segíthetnek a beszédterápiás fejlesztések, a maradék hallás erősítése.
Vannak sorstársaink között akik a jelnyelvet használják előnyben. Számukra jó hír, hogy idén sokféle színházi előadáson lehetséges a darabot jelnyelvi tolmács kíséretében megtekinteni.
A HARKE irodában idén is sokféle előadásokon találkoznak az érdeklődők.

Várunk szeretettel! kérjük írjon : iroda@harke.hu
Mobilszámon SMS-en érdeklődhet: +36-30-3700053
vagy +36-20-5246269

http://birosag.hu/allampolgaroknak/civil-szervezetek/civil-szervezetek-nevjegyzeke-kereses
A bíróság.hu oldalon is megtalálhatja szervezetünket, kereső segítségével. Itt az oldal alján látható gomb segítségével, a szervezetünk adatai alatt az elmúlt öt év eredménykimutatásait is láthatja, letöltheti.

Akik online, vagy a bankszámlánkon keresztül legalább 10, azaz tíz ezer Ft értékben utalnak adományt, azoknak ha megadják nevüket, lakcímüket, az adomány igazoláson kívül egy kis kézimunkát is elküldünk postán. A bankszámlánkra érkező adományt a hallássérültek kommunikációs készségének javítására, beszédtréningek, és egészségügyi tájékoztató programjainkra, ehhez szükséges termünk bérleti díjára, és működési költségekre gyűjtjük, költjük majd el.


Felhívás

 
Kérjük, támogassa törekvéseinket adója 1%-ával! Adószámunk: 18181287-1-42

hírlevél

a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete hírlevele