125 964

Online adományozás

Ha Ön érdeklődik szervezetünk iránt, egyik gyors megismerési lehetőség :

A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete hallássérülteket támogató programjait Ön kényelmesen a számítógépénél ülve is segítheti. Ha van online kapcsolata saját bankszámlájára, akkor ezt kényelmesen otthonról is megteheti. A felajánlását egy adott célra is adhatja, jelezve ezt célt az utalás közleményében. Tetszőleges összegű adományáról igazolást küldünk, és a szervezett programról értesítjük a honlapon, illetve igénye esetén, az Ön által megadott elérhetőségein. Igazolásához az iroda@harke.hu címre küldje el azt a postacímet, melyre aláírt igazolásunkat elküldhetjük. Bármilyen összeggel sokat segít a hallássérültek integrációs programjait támogatva.

Ha nincsen online bankszámla elérhetősége, akkor bemehet a bankjába és ott leadva a nyomtatványon a HARKE bankszámlaszámát, úgy is elutalhatja a támogatását.

A saját banki webes oldalán átutalhatja a nekünk szánt támogatást:

A HARKE bankszámla számára:

MagNet Banknál vezetett számunk:

1620 0223 - 1007 6945 - 0000 0000

Felajánlását köszönjük!

2020-ban adományaikból a következő programokat szeretnénk megvalósítani:


- idősek támogatása, ügyintézésében, szabadidő eltöltéséhez, és elmagányosodás elleni alkalmi klubnapok

- szülés felkészítő tréning, hogy a rászoruló HARKE tag, kismamák, és kispapák felkészülhessenek a baba fogadására, ezekről elkészült kis négy videonk feliratozása, önkéntesnek napidíj kifizetése

- a szájról olvasási tréningünk kis gyakorlatainak video elkészítéséhez. A kis videok kellemes gyakorlási lehetőséget biztosítanának a nagyothalló vagy siket, de beszélni vágyók számára,

- komposztálásról, és hulladékkezelésről hallhat élő beszélgetéseket olyan sorstárstól, akik tapasztalatot, tudást gyűjthettek a témához,

- az irodánk fenntartására, hogy a programjaink és anyagainkat legyen ahol tartani. Irodánk éves bérleti díja 380 ezer ft, és a rezsi költsége (fűtés, világítás, biztosítás) évi 500 ezer Ft.

- a részt vevő szinte folyamatosan dolgozó önkénteseink kis mértékű étkezési költségeire havi átlag 50 ezer ft.

- már beadott pályázatunkhoz szükséges 10% önerő biztosítása minimum egy millió Ft pénzadomány gyűjtését teszi szükségessé..

Az online oldalon, a bankszámlára utaláskor, a tárgy mezőben, kérjük adja meg az igazolás kiállításához szükséges adatokat: neve, címe, és a fontosnak tartott cél megjelölését.


 Felhívás

 
Kérjük, támogassa törekvéseinket adója 1%-ával! Adószámunk: 18181287-1-42

hírlevél

a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete hírlevele